telefon  +48 34 32-40-147

 email  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Bowden készítés

A sebességváltó huzaloknak köszönhetően kezelhető a sebességváltó és változtatható az áttétel.

A hosszan tartó működés érdekében a sebességváltó huzal gyártásához speciális, kemény belső huzalokat használunk, amelyek nem korrodálnak és nem repednek el.

A belső huzal felépítése biztosítja, hogy a huzal nem törik el. A tok gumis lezárásai biztosítják a huzal gördülékeny működését még nehéz időjárási körülmények között is.

A Linmot által gyártott sebességváltást irányító huzalok anyagfáradási teszteken esnek át. Ezt speciálisan megtervezett ellenőrző gép végzi. A huzal több ezer üzemelési ciklust végez el, mielőtt megállapítják, hogy a felépítése lehetővé teszi a sorozatgyártást.

Meggyőződésünk, hogy a Linmot által gyártott mérőhuzalok minden sebességmérő rendszer elvárásainak megfelelnek.

Az egymáson fekvő két, megfelelő vastagságú acélrúd-kötegnek köszönhetően a Linmot mérőhuzaltok megtartja az alakját és nem befolyásolja a benne forgó hajlékony henger hosszát. Ez lehetővé teszi a huzal szabad, működésének minőségét nem befolyásoló elhelyezését a járműben.

Specialistáink megbízható eljárást fejlesztettek ki a belső mérőhuzal rögzítésére. Ez megkönnyíti a beszerelést és a működést, ami a hajlékony hengerként funkcionáló belső huzal további olajozásával együtt biztonságos üzemelést eredményez.

A Linmot fékhuzalok megbízhatóságuk és kidolgozottságuk révén nagy népszerűségnek örvendenek. A felhasználó a fékhuzal segítségével hozza működésbe a fékrendszert, pl. a kézifék meghúzásával.

A Linmot fékhuzaltoknak egyedülálló felépítése van. Működés közben erős tömörödés mellett sem rövidül meg és nem változik az alakja, ami sajnos gyakran megtörténik az olcsóbb, rosszabb fajtájú tokok esetében.

Lényeges még az is, hogy PVC-vel fedett huzalkötegek fedik át a síkos és nehezen fáradó anyagból készült belső huzalt, ami tovább javítja a fékhuzalok üzemelési ciklusát.

Az Önök biztonsága érdekében a fékhuzalok állóképességét külön is vizsgálják (azt tesztelve, mekkora súly képes elszakítani a huzalt). A fékhuzalok állóképességét a megfelelő szerkezetű huzalkötegből készült, megfelelő átmérőjű, acél belső huzalok használatával tudjuk garantálni.

A Linmot kuplunghuzalok lehetővé teszik a jármű kuplungmechanizmusának beindítását, valamint szükségesek a helyes sebességváltáshoz.

A tok felépítése biztosítja a beépített kuplunghuzal (a jármű konstruktőre által tervezett) megfelelő helyzetben és irányban történő működését.

Termékeinek minősége érdekében a Linmot cég a kuplunghuzaltokok gyártása során a kliensek által tesztelt anyagokat használja, aminek köszönhetően a bevonat elkészítése után a tok megtartja rugalmasságát, és nem nyomódik össze túlzott mértékben. Az acélrúd-tekercsek használata mellett az acélhuzalok működésének optimális feltételeit a szintén síkos és nehezen fáradó belső huzal, valamint a külső polietilén bevonat biztosítja. Ennek köszönhetően a kuplunghuzal gördülékenyen működik, nem akadozik.

A kuplunghuzalok gyártása magas szaktudást és sok éves tapasztalatot igényel, amit a gépek tapasztalt kezelői biztosítanak. Az ő feladatuk a helyes átmérő és a belső huzal huzalkötegének megfelelő szerkezetének megtervezése: ez garantálja az évekig tartó működőképességet.

A jármű égésrendszere a Linmot cég gázhuzalával hozható működésbe.

A Linmot gázhuzaltokja spirálalakban feltekert huzalrudakból áll, így a gázhuzal vezérlőegységbe történő beszerelése után a tok hossza továbbra sem változik a használat során. A gázhuzal belső huzalának még eredményesebb működése érdekében a tok belsejét síkos anyag tölti ki, amely védi a tokot a korróziótól, így biztosítja az évekig tartó hibátlan üzemelést.

Ez csupán egyetlen ok, ami miatt a Linmot gázhuzalát érdemes választani. A tok mellett ezen termékek rendkívüli előnye a kisméretű, acélból készült huzalkötegekből álló, különböző szerkezetű és átmérőjű (pl. 1,5 mm, 7x7) belső huzalok.

Az Önök kényelme és biztonsága érdekében a gázhuzalok minőség-ellenőrzésen esnek át, melynek során lehetőség van tanúsítvánnyal igazolni azt a legnagyobb súlyt, amelyet szakadás előtt még elbír a huzal.

 

240px Flag of Europe.svg UNIA EUROPEJSKA

Barker LINMOT BOWDEN CABLES PRODUCER

" Linmot cables are the best! " - Ben Barker

logo Linmot

LINMOT Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
ul. Wileńska 56
42-280 Częstochowa
VAT ID: PL 5732840297

tel. +48 34 32-40-147

email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

REGON: 242801764

SWIFT: INGBPLPW
PLN: PL 41 1050 1142 1000 0090 9300 5867
EUR: PL 47 1050 1142 1000 0091 3745 7561
USD: PL 90 1050 1142 1000 0091 3745 7660

 

Szybki kontakt / Rapid contact
Email:
Temat: / Subject:
Wiadomość: / Message:
1 + 5 = ?